SMALLINGERLAND 106.5 FM
TIJN | Smelne FM

tiJn 'Op Reis'

"Elke zondagmiddag is het fijn,
op SmelneFM bij tiJn,
en jij mag erbij zijn!"

tiJn staat voor 'troost in JEZUS naam'.
Elke 1e dag van de week, zondagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur!
tiJn 'Op Reis', een gevarieerd programma met veel eigentijdse Christelijke muziek en Hebreeuwse Worship. Zo ook elke week het Laatste Nieuws vanuit het Midden Oosten van Behold Israel met Amir Tsarfati. www.beholdisrael.org
Op Reis naar het Beloofde Land, het Nieuwe Jeruzalem. Op Reis met de Thora en de Bijbel, met thema's rondom de 7 Feesten van God, Shabbat en alle andere Feesten die in de Bijbel staan geschreven. Op Reis met Aan Boord gasten die spreken rondom thema's. Thema's over o.a. richting Israël, het Joodse volk, de Thora en zo veel meer! Aan Boord komen ook spelletjes naar voren wat je zoal onderweg met elkaar kunt spelen om spelenderwijs en met elkaar op ontdekkingstocht te gaan naar de werkelijkheid.
Duik dieper, ga op onderzoek, behoud het goede en vermijd elke vorm van het kwaad, zo sprak de Heere zie 1 Tessalonicenzen 5:21 en ga Op Reis naar Huis.
Zoals God tot mij sprak 'Kom naar Huis Mijn kind, de tijd die dringt & ga Op Reis! Ik ben en Ik zal er zijn'

Ik ga Op Reis en ik neem mee, 'n ieder die mee wil!
Ga je mee, Op Reis?
Op Reis naar het Beloofde Land?
Op Reis naar Huis, waar de Vader op ons staat te wachten.

"Uw volk is mijn volk en uw God mijn God." Ruth 1:16

~Zoals de Heere het wil~
Shalom! שָׁלוֹם

TIJN | Smelne FM

Zondagmiddag 15 mei 2022, SmelneFM
tiJn "Op Reis" 15.00 - 16.00 uur
met Harriëtte Geertsma
ether 106.5FM, kabel 96.1MHZ, www.smelnefm.nl
Iets gemist? Geen probleem, www.smelnefm.nl/iets-gemist

Driedelige onderwijs met Thijs Wolters over, Heilig & onheilig, Rein & onrein. Mocht je deze onderwijs terug willen horen, dan kan dat op de site van Thijs, www.hijis.nl .
Zondagmiddag 15 mei aanstaande dan het laatste deel, deel 3 'de Heiligheidsladder' van Heilig & onheilig en Rein & onrein.

Zo ook weer het Laatste Nieuws vanuit het Midden Oosten! Houd ook tiJn 'Op Reis' op facebook in de gaten voor het Laaste Nieuws van Behold Israel!! Namens Amir Tsarfati een dringend advies: "Stop met al die onzin waar je misschien mee bezig bent en concentreer je op je wandel met je Heer! Neem vandaag de tijd en lees 2 Korintiërs hoofdstuk 5!"

Het gaat niet om ons wil.
~Zoals de Heere het wil ~
Be Blessed & Shalom!

TIJN | Smelne FM
 
Button